Motivatie & Doel

In persoonlijk contact met Frans Jansen na het incident is mij duidelijk geworden dat hij de veroorzaakte schade geheel niet in het juiste perspectief zag hij vertelde mij toen twee zaken die mij mij bijzonder troffen:

  • De schade aan de auto valt wel mee want hij had er na het incident nog in gereden en de wagen reed uitstekend. Hij zette deze uitspraak kracht bij door te vertellen dat hij zo vaak schade's taxeerde en dat ie daar erkende ervaring mee had.
  • Het was ooit al eens eerder voorgekomen dat er een auto van z'n hefbrug was gevallen en die schade is toen ook gewoon door de verzekering betaald.

Vooral die tweede opmerking heeft mij de haren te berge doen rijzen. Hoe kan iemand op zo'n nonchalante wijze met een dierbaar bezit van een ander omgaan? Is het na één zo'n incident niet tijd om maatregelen te nemen dat dat nooit meer voor kan komen? Dat deze benaderings wijze en optreden bij mij geen vertrouwen in een goede afwikkeling schepte zal een ieder begrijpen.

Het doel van deze website is tweeledig:

  1. Druk zetten om de mij aangedane schade minstens financiel volledig vergoed te krijgen
  2. Andere bezitters van dierbare voertuigen te waarschuwen voor de mogelijke gevaren van een antiroestbehandeling.

Deze site kan door mensen in het algemeen en betrokkenen in het bijzonder als onrechtmatig en onterecht worden beschouwd. Echter dit is vrijheid van menings uiting en informatie. De berichtgeving is eerlijk en volledig en kan door ieder op eigen wijze worden uitgelegd. Wie de schoen past trekke hem aan.